آشپزخانه های بزرگ

کمدها و اتاقک در برخی آشپزخانه های بزرگ، مهمانخانه ها، رستوران ها، هتل ها و … رواج دارد. هدف از ایجاد آن ها استفاده بهینه از فضای موجود و دسته بندی بهتر از ظروف، قابلمه ها و مواد خوراکی و مصرفی و یا مواد شوینده در این آشپزخانه ها است. استفاده از مواد و ظروف زیاد در این آشپزخانه ها ایجاب می کند که از این فضاها بهترین استفاده انجام شود. در دسترس بودن ونزدیکی به آشپزخانه از دیگر مزایای این فضاها است. در ذیل می توانید عکس هایی از این فضاها را مشاهده نمایید.[/dt_sc_two_third]

[clear class=””/]

 

[clear class=””/]

بخش نظرات بسته است.